Top 10 phần mềm kiểm tra đạo văn miễn phí tốt nhất hiện nay (Cập nhật 2021)

Rate this post

Plagjiatura është ndoshta mjaft e zakonshme sot në shkolla. Është mirë që studentët t’u referohen artikujve në internet, por kopjimi i tyre për përdorim nuk rekomandohet. Shumë mësues kanë një dhimbje koke në këtë problem për të minimizuar atë situatë të nxënësve. Pra, cilat janë programet më të mira të kontrollit të plagjiaturës për t’u përdorur sot? Ju lutemi referojuni artikullit më poshtë!

Copyscape – Softueri më i popullarizuar i kontrollit të plagjiaturës

Në listën e softuer kundër plagjiaturës Më e mira e sotme, emri Copyscape është gjithmonë në krye. Kur e keni publikuar artikullin në faqen e internetit, por nuk e keni testuar, përdorni menjëherë këtë softuer. Do të japë rezultate jashtëzakonisht të sakta dhe do të tregojë rezultate të dyfishta. Nga atje, përdoruesit mund të kontrollojnë dhe rregullojnë lehtësisht gabimet.

Linku i faqes në internet:

Fotografia më e mirë e softuerit të kontrollit të plagjiaturës 1

Software Copyscape

Disa veçori kryesore të Copyscape:

 • Kërkoni dhe kontrolloni përmbajtjen në masë.
 • Mund të krahasojë dublikatat dhe fjali për fjali.
 • Ndërfaqe e thjeshtë, e lehtë për t’u përdorur.
 • Siguroni mjete që lejojnë menaxhimin ose njësitë monitoruese të shkollës.
 • Mbështet përdoruesit të përdorin indeksin e zyrës.

Megjithëse ka shumë veçori, nëse e përdorni këtë faqe falas, ai do të lejojë vetëm disa funksione bazë. Nëse përdoruesit duan të përjetojnë veçori më të avancuara, ata duhet të paguajnë për t’i përdorur.

Plagium – Softuer shumëfunksional për skanimin e plagjiaturës

Emri i dytë që duam të përmendim në listën e Softuer për kontrollimin e plagjiaturës Ky është Plagium. Ky është një kontrollues i plagjiaturës që përdoret nga shumë njerëz sot. Nëpërmjet algoritmit të integruar, Plagium siguron origjinalitetin e artikullit. Përdoruesit gjithashtu mund të kopjojnë dhe kontrollojnë paragrafët e tyre me vetëm disa sekonda rezultate të kthyera.

Linku i faqes në internet:

Fotografia më e mirë e softuerit të kontrollit të plagjiaturës 2

Ndërfaqja e faqes në internet Plagium

Disa veçori të Plagium:

 • Kontrolloni dokumentet dhe skedarët me deri në 1000 fjalë.
 • Plotësisht falas për t’u përdorur për një kohë.
 • Shpejtësia e ngarkimit dhe dhënia e rezultateve të shpejta dhe të sakta.
 • Ekzistojnë dy mënyra për të kontrolluar: kontroll i shpejtë ose kontroll i thellë i përmbajtjes së tekstit.
 • Siguroni shërbime të lidhura me Google Doc.

Edhe pse është falas, nëse përdoruesit duan ta përdorin rregullisht, të kontrollojnë për përmirësime ose dokumente më të gjata, ata duhet të blejnë një licencë. Pra, konsideroni me kujdes përpara se të përdorni dhe të zgjidhni të paguani.

DoIT – Kontrollues falas i plagjiaturës në internet

DoIT është një Softuer për kontrollimin e plagjiaturës Zhvilluar nga Universiteti Kombëtar i Hanoi. Fillimisht, ai u lëshua vetëm brenda shkollave. Megjithatë, më vonë, mjeti u hap për shumë njerëz dhe u përmirësua më shumë. Aktualisht, ky është ende një mjet testimi i shumë SEO-ve dhe faqeve të ndryshme të internetit.

Tham Khảo Thêm:  Bí quyết khi đi du lịch bụi Vũng Tàu bằng xe máy

Linku i faqes në internet:

Softueri më i mirë i kontrollit të plagjiaturës Figura 3

DoIT Mjet testimi

Disa veçori të DoIT:

 • Mbështetni Vietnamishten për të gjithë të lehtë për t’u përdorur.
 • Kontrolloni për tekst të kopjuar dhe ngjyrosni atë që të gjithë ta shohin.
 • Mbështetje për të korrigjuar gabimet drejtshkrimore në çdo paragraf dhe fjali.
 • Burim i pasur i burimeve të testimit dhe korrigjimit.
 • Lejon vlerësimin e tekstit të kontrolluar.
 • Ndërfaqe moderne, plotësisht e lirë për t’u përdorur.

Megjithatë, një gjë që nuk ju pëlqen njerëzve është se ju duhet të regjistroheni për një llogari nëse dëshironi ta përdorni atë. Faqet e tjera falas të kontrollit të plagjiaturës zakonisht shkojnë direkt në ndërfaqen e provës, por DoIT duhet të kalojë disa hapa të vegjël. Kjo i bën shumë përdorues të ndjehen të konsumuar dhe të ndërlikuar. Por është ende një mjet i fuqishëm korrigjimi dhe testimi.

Kontrolluesi i plagjiaturës – Softuer i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur për kontrollimin e plagjiaturës

Ndër 10 softuerët më të përdorur për kontrollimin e plagjiaturës është ndoshta Plagjiatura Checker. Faqja e internetit e këtij softueri ka gjithmonë një sasi shumë të lartë ndërveprimi dhe përdorimi. Për më tepër, përdoruesit mund të marrin informacion të detajuar në lidhje me përmbajtjen e plagjiaturës.

Linku i faqes në internet:

Softueri më i mirë i kontrollit të plagjiaturës Figura 4

Ndërfaqja e faqes së internetit të Kontrolluesit të Plagjiaturës

Disa veçori të Kontrollit të Plagjiaturës:

 • Lejon kontrollimin me URL ose heqjen e disa URL-ve.
 • Testi mbështetës deri në 1000 fjalë.
 • Plotësisht falas për t’u përdorur.
 • Kontrolloni për plagjiaturë për saktësinë e përqindjes.
 • Mbështet shumë formate skedarësh si: docx, pdf, text, .wps, pptx, etj.

Për shkak të kontrollit të përqindjes, Kontrolluesi i Plagjiaturës nuk kontrollon shumë shpejt. Përveç kësaj, përdoruesit që kontrollojnë të gjithë paragrafin duhet të futin çdo fjali për të marrë rezultate më të sakta. Pra, është mjaft e papërshtatshme nëse njerëzit duan të kontrollojnë paragrafë të gjatë.

Mjete të vogla SEO – Një kontrollues plagjiaturë i besuar nga SEO-të

Mjetet e vogla SEO është një nga Softuer falas për kontrollimin e plagjiaturës Gjithmonë në krye të listave. Në përputhje me emrin e tij, nëse jeni duke bërë SEO, duhet të përdorni këtë mjet. Ai parandalon plagjiaturën ose piraterinë e përmbajtjes. Për më tepër, operacioni është gjithashtu jashtëzakonisht i thjeshtë. Përdoruesit duhet vetëm të kopjojnë paragrafin për t’u kontrolluar në kornizë dhe më pas të presin që makina të kontrollojë.

Linku i faqes në internet:

Softueri më i mirë i kontrollit të plagjiaturës Figura 5

Kontrolloni plagjiaturën përmes Mjeteve të Vogla SEO

Disa veçori të Mjeteve të Vogla SEO:

 • Kontrollues falas i plagjiaturës deri në 1000 fjalë.
 • Mbështet shumë formate teksti që mund të ngarkohen drejtpërdrejt për të kontrolluar: tex, docx, doc, txt, pdf, rtf, etj.
 • Mund të kontrolloni me URL ose të kaloni URL-të që dëshironi.
 • Lejon përdoruesit të zgjedhin tekst përmes Google Drive.
 • Ekzistojnë dy funksione kryesore: kontrolloni për plagjiaturë ose kontrolloni për gramatikë.

Përveç kësaj, ndërfaqja e Mjeteve të Vogla SEO është gjithashtu shumë miqësore për përdoruesit. Nëse dëshironi të kontrolloni një pasazh prej më shumë se 1000 fjalësh, paguani për ta bërë këtë. Për shkak të përmirësimit, ndonjëherë ky softuer has edhe në disa probleme të vogla.

Tham Khảo Thêm:  Bí quyết khi đi du lịch bụi Sapa bằng xe máy vào cuối tuần

Turnitin – Softuer kundër plagjiaturës, mbrojtje të së drejtës së autorit

Turnitin është gjithashtu një Softuer për kontrollimin e plagjiaturës Online përdoret mjaft shumë. Megjithatë, ndryshe nga mjetet e tjera në internet, duhet ta shkarkoni aplikacionin për ta përdorur atë. Për më tepër, Turnitin gjithashtu nuk përdoret për individë por vetëm për organizata dhe biznese të regjistruara. Pra, nëse keni nevojë për një kontrollues online për veten tuaj, nuk duhet ta përdorni këtë emër.

Linku i faqes në internet:

Softueri më i mirë i kontrollit të plagjiaturës Figura 6

Duke përdorur softuerin Turnitin

Disa veçori të Turnitin:

 • Ofron një sistem gjithëpërfshirës për llogaritjen dhe vlerësimin e eseve ose shkrimeve të studentëve.
 • Trego ngjashmëri, përqindje ngjashmëri dhe plagjiaturë për përdoruesit.
 • Jepni të gjithë informacionin e saktë në lidhje me artikullin nëse ndodh plagjiaturë.
 • Ndihmoni mësuesit dhe stafin të identifikojnë lehtësisht dhe të japin rezultatin më të drejtë.

Nxënësit duhet vetëm të dorëzojnë punën e tyre tek mësuesi, të gjitha kontrollet e plagjiaturës do të bëhen nga Turnitin. Ky proces është plotësisht i automatizuar dhe i ndihmon mësuesit të vlerësojnë mirë esetë. Megjithatë, ajo nuk është e njohur dhe e përdorur gjerësisht jashtë. Prandaj, nëse jeni student, duhet të kontrolloni me kujdes plagjiaturën tuaj përpara se të dorëzoni.

Duplichecker – Softuer miqësor për zbulimin e plagjiaturës

Duplichecker është një softuer i zhvilluar në internet për SEOers. Nëpërmjet burimeve të internetit, është e lehtë t’ju tregohet informacioni i saktë i plagjiaturës. Bazuar në teknologjinë e algoritmit të AI, Duplichecker është aktualisht më i besuari nga përdoruesit. Ndërfaqja e tij është gjithashtu e lehtë për t’u parë dhe operacioni i kontrollit është mjaft i thjeshtë.

Linku i faqes në internet:

Softueri më i mirë i kontrollit të plagjiaturës Figura 7

Ndërfaqja e veglave Duplichecker

Disa veçori të Duplichecker:

 • Kontrolloni paragrafët dhe tregoni përqindjen e dublikatave.
 • Mbështet drejtpërdrejt shumë formate skedarësh si: txt, doc, docx, tex, pdf, otd, etj.
 • Mbështet testin online falas deri në 1000 fjalë.
 • Ju mund të kontrolloni përmes URL-së së faqes së internetit që po përdorni.
 • Përdoruesit mund të kontrollojnë si plagjiaturën ashtu edhe gramatikën në përmbajtje.

Sidoqoftë, si faqet e tjera të internetit, nëse dëshironi të kontrolloni më shumë se 1000 fjalë, duhet të përmirësoni paketën. Përdoruesit mund të përdorin më pas aftësitë e avancuara të kërkimit të Duplichecker. Pra, ky nuk është një mjet i keq për të kontrolluar dhe kontrolluar përmbajtjen përpara se të publikoni ueb.

Unicheck – Kontrollues i plagjiaturës pa saktësi të lartë

Në listën e top 10 programeve më të mira të kontrollit të plagjiaturës sot, emri Unicheck nuk mund të mungojë. Ky është një mjet me informacionin më të saktë dhe të plotë për përdoruesit. Përdorimi i algoritmeve moderne dhe burimeve të ndryshme të dokumenteve e ndihmojnë Unicheck të besohet nga të gjithë. Ai tregon përmbajtjen e kopjuar në mënyrë më të detajuar që përdoruesit t’i referohen.

Softueri më i mirë i kontrollit të plagjiaturës Figura 8

Përdorni Unicheck për të kontrolluar përmbajtjen

Disa veçori të Unicheck:

 • Mbështet shumë formate skedarësh dhe lejon shkarkimin e grupit.
 • Shfaq raporte të detajuara duke përfshirë përqindjet, përmbajtjen e kopjuar, faqet e kopjuara, etj.
 • Përdoruesit mund të personalizojnë cilësimet e kërkimit.
 • Mbështetje për kontrollimin e dokumenteve të Google në tekst.
 • Vlerësimi i përmbajtjes në kohë reale është i mundur.
Tham Khảo Thêm:  ​Bí quyết khi đi du lịch phượt Nha Trang

Një disavantazh i Unicheck është se ju duhet të regjistroheni për një llogari që të mund ta provoni atë. Veçoritë më të avancuara ofrohen vetëm kur përdoruesit përmirësojnë llogarinë e tyre. Pra, nëse nuk e keni problem të regjistroheni për një llogari, mund ta përdorni absolutisht këtë mjet.

Kontrolli i plagjiaturës – Uebsajti i kontrollit të plagjiaturës në internet të njerëzve vietnamezë

Kontrolluesi i Plagjiaturës është një mjet i krijuar nga njerëz vietnamezë dhe mbështet mjaft mirë kontrollimin dhe kontrollimin e përmbajtjes. Nëse jeni një SEOer, nuk jeni i huaj për këtë softuer. Përveç përdorimit për testim, ky mjet ju lejon gjithashtu të analizoni fjalë kyçe, të vlerësoni dhe të vlerësoni përmbajtjen. Kaq shumë veçori në një mjet në internet apo jo?

Linku i faqes në internet:

Softueri më i mirë i kontrollit të plagjiaturës Figura 9

Kutia e kontrollit të kontrollit të plagjiaturës

Disa veçori të Kontrollit të Plagjiaturës:

 • Kontrolloni për përmbajtje të kopjuar shpejt dhe me lehtësi.
 • Mbështetni përdoruesit për të redaktuar kopjet direkt në sistem. Faqja më pas do të vazhdojë të kontrollojë.
 • Mjet për vlerësimin e përmbajtjes vizuale bazuar në materialin burimor.
 • Ndërfaqe e thjeshtë, e lehtë për t’u përdorur, plotësisht falas.

Përveç përfitimeve të mësipërme, Kontrolli i Plagjiaturës ka ende disa kufizime. Për shembull: vetëm 500 fjalë falas, shumë reklama shfaqen në faqen e internetit, etj. Shpresojmë që në të ardhmen, ky softuer kontrollues i plagjiaturës vietnameze t’i kapërcejë këto disavantazhe.

Plagjiaturë X – Softuer i thjeshtë për t’u përdorur për zbulimin e plagjiaturës

Mbiemri që duam t’ju dërgojmë në këtë artikull është Plagjiatura X. Ky është një softuer shumë intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur për kontrollimin e plagjiaturës sot. Nëse jeni duke bërë kërkime ose ese, Plagjiatura X është shumë e dobishme. Ky mjet përdoret nga shumë organizata dhe individë në mbarë botën.

Linku i faqes në internet:

Softueri më i mirë i kontrollit të plagjiaturës Figura 10

Plagjiaturë softuerike X

Disa veçori të Plagjiaturës X:

 • Lejon kontrollin e plagjiaturës, zbulimin e dublikatave dhe krahasimin paragraf për paragraf.
 • Mbështetni formatet e skedarëve si: docx, html, pdf, doc,…
 • Ofroni raporte gjithëpërfshirëse për përdoruesit me pamjen më të detajuar.
 • Të integruara në 7 gjuhë në botë.
 • Dërgoni të dhënat e përdoruesit privatisht, private.
 • Shpejtësia e shpejtë dhe e përshtatshme e provës.

Sidoqoftë, duhet të shkarkoni softuerin dhe ta instaloni në kompjuterin tuaj. Aktualisht Plagiarism X është i pajtueshëm vetëm me sistemet operative Windows. Nëse dëshironi të përdorni më shumë veçori, duhet të përmirësoni versionin dhe të paguani. Gjithsesi, për një student funksionet që ofron janë mjaft të plota.


Më sipër është një listë e softuerit më të mirë të kontrollit të plagjiaturës që disponohet sot për referencën tuaj. A jeni një SEOer, student apo një organizatë apo biznes? Çdo mjet është i përshtatshëm për lloje të ndryshme objektesh. Provojeni dhe na jepni një rishikim!

Cảm ơn bạn đã xem hết bài viết Top 10 phần mềm kiểm tra đạo văn miễn phí tốt nhất hiện nay (Cập nhật 2021), hy vọng rằng với những gì Cakhia TV website xem trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam chia sẻ sẽ giúp bạn giải đáp được thắc mắc của mình !

Related Posts

Cakhia TV: Địa chỉ xem Live bóng đá miễn phí

Cakhia TV: Link xem bóng đá Euro trực tuyến chất lượng nhất 2023

Cakhia TV là địa chỉ khá quen thuộc với những ai đam mê bóng đá. Web hiện đang trực tiếp những giải bóng hàng đầu thế giới,…

Du lịch bụi đến đảo Phú Quốc cần biết những kinh nghiệm gì?

Nếu bạn đang băn khoăn chưa biết khi đi du lịch bụi đến đảo Phú Quốc cần biết những kinh nghiệm gì thì bài viết này sẽ…

Những quán cafe đẹp và lãng mạn ở Hạ Long

Còn gì bằng một buổi sáng đẹp trời vừa thưởng thức tách cà phê thơm nồng vừa quan sát cảnh tàu thuyền neo đậu, cảnh giao thương…

Danh sách các món ăn ngon thu hút khách du lịch

Nhiều du khách nước ngoài sau khi đi tour Cakhia TV đã khen ngợi những món ăn mà họ đã thưởng thức trong chuyến tham quan. Họ…

Những hòn đảo đẹp nhất ở Hạ Long

Vịnh Hạ Long có 1969 hòn đảo lớn nhỏ, trong đó có rất nhiều hòn đảo tuyệt đẹp khiến du khách phải mê mẩn và ngưỡng mộ….

Những điều hấp dẫn khi đi du lịch Huế ngày Tết

Nëse keni ndërmend të shkoni Turizmi i ngjyrave Në festën e Tet, le të fillojmë të planifikojmë tani për të pasur një udhëtim mbresëlënës pranveror në kryeqytetin…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *